15. prosinca 2022

Zašto sam portal nazvala "Djetelina"

Znaš li zašto sam tražilica nazvala "Djetelina"?


U trenutku kad sam se premišljala da li trebam otvoriti firmu ili ne, našla sam svoju prvu i, za sad, jedinu djetelinu s četiri lista. Ti je bio znak za mene. I nekoliko dana nakon, otvorila sam firmu. 😀 Tako da sam je tako i nazvala.


A kad sam odlučila pokrenuti web-stranicu, Djetelina mi je bilo savršeno ime za nju. Hrvatima to možda nije toliko očito, ali za mene, Strankinju, jasno se vidi da se u riječi djetelina skriva riječ dijete:

d(i)jete-lina


A što bi pasalo bolje nego da simbol za sreću, koji sadržava i riječ dijete, bude naziv za stranicu kojoj je cilj sreća djeteta 😊


Nadahnuta sam s time, da je Island imao najveću stopu alkoholizma među mladima.


No, skovali su plan.


Odlučili su uložiti puno u razvoj ponude izvanškolskih aktivnosti tako da djeca mogu kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme.


I isplatilo se.


Danas je konzumacija alkohola na Islandu drastično opala.


Tako da mi je misija web-stranice Djetelina.hr olakšati roditeljima i djeci pristup izvanškolskim aktivnostima, zajedničkim izletima i drugim događajima koji garantiraju lijep zajednički provod.


A ponude u Hrvatskoj ima sve više i više, samo što je teško naći sve te informacije.


Zato postoji Djetelina.


Uglavnom, na Djetelina.hr možete pretraživati igrališta, igraonice, muzeje, bazene, izletišta, zabavne parkove, događaje, izvanškolske aktivnosti te smještaj za cijelu obitelj.

Sve ono što garantira kvalitetno provedeno slobodno vrijeme.


Ponuda se također može filtrirati po dobi, vremenskim uvjetima, mogu li se koristit kolica ili radije nosiljka te po drugim filterima koji su bitni za roditelje.

Rado primam i prijedloge koji filteri bi roditeljima mogli biti korisni.


Nisam baš ljubitelj društvenih mreža, radije uložim svoje vrijeme u to da stranica bude što bolja😅 No, polako se smanjuje posao oko tehničkih stvari na stranici tako da skupim hrabrost da budem više aktivna na društvenim mrežama. 😄


Puno vas pozdravljam,


Susanne

Ideje za slijedeći izlet

"Aquacolours" Vodeni Park Poreč

Aquae Vivae Krapinske Toplice

Nudite li nešto zanimljivo za roditelji?

Upišite svoju ponudu u jednu od naših pet kategorija i predstavite je više od 5000 roditelja.
Dodajte novu ponudu
menu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram