Planirajte brzo obiteljske izlete ili izvanškolske aktivnosti

Kao mama troje djece znam koliko se vrijeme troši na isplaniranju slobodnog vremena cijele obitelji. Vrijeme koje često nemaju. Cilj Djetelina je da znam vrati to vrijeme, jer možemo cijelu ponudu aktivnosti naći na jednom mjestu.
Igralište perivoj zrinskih Čakovec - Djetelina.hr

Što su naše ciljeve

Glavni Cilj Djetelina.hr je olakšati planiranje slobodnog vremena cijele obiteli u Hrvatskoj. Znamo koliko vrijeme se troši na to. Stalno radim na poboljšanje tražilica, tako da bude što korisnija i da što više vremena ušteti.

Registar mjesta za obitelji izlet

Tražite samo nabliže igralište ili planirajte cijelodnevni izlet s obiteljem? Ne znate što biste radili jer pada kiša, ili je padao prvi snijeg? Kroz korištenje filteri na Djetelini naći ćete savšreno aktivnost za vas.

Registar za događaji

Na Djetelina.hr se mogu svi upisati koji organiziraju bilo gdje u Hrvatskoj neki događaj koji je zanimljiv i za djecu i to besplatno. Tako da mogu i neki manji događaji dobiti pažnju. 

Registar  Izvanškolskih Aktivnosti

U Hrvatskoj ima brojnih izvanškolskih aktivnosti, no teško je ih naći. Djetelina nastoji skupljati sve ponudu i skupljati ih na jednom mjesto, tako da brzo nađete ispravnu aktivnost za svoje dijete.

 Tko stoji iza Djetelina

Je li se i Vi svaki vikend pitajte di ćemo sad? Je li se i Vi pitajte u što dijete upisat? je li se i Vi pitajte kamo putovati s djecom, kamo ići na kavu? Ili tražite samo inspiracije što se igrati s vašom djecom?
Bok!
Ja sam Susanne.

Njemica koja se zaljubila u Hrvatsku.

Koja kao Mentorica za SEO pomaže malim poduzetnicima da se njihova web stranica može naći na tražilicama i tako dovede nove klijente.

Mama troje djece i stalno u potraži za nove aktivnosti za cijelu obitelj.

No to je uvijek ukljućio dugotrajna istraživanja, dok se ne nađe nešto što svakome odgovara. A vrijeme je rijetko nešto što roditelj ima.

Zato sam krenula izraditi Djetelina.hr. Djetelina.hr će Vam pomagati ,da brže možete pronaći što ćete raditi na vikend, gdje ćete spavati na putovanjima ili u koju izvanškolske aktivnosti djete možete upisati.
o djetelini

Prezentirajte svoju ponudu više od 3800 roditelja

Djetelina.hr bilježi mjesečno 11.000 klikova od strane 3800 pojedinačnih osoba. Ako upravljate izletištem, igraonicom, restoranom, adrenalinskim parkom itd., ili nudite izvannastavne aktivnostiili organizirajte neki događaj slobodno unesite svoju ponudu na Djetelina.hr.
3 Mjeseca besplatno
možete u svakom trenutku otkazati
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram