Sve za planiranje aktivnosti cijele obitelji na jednom mjestu

Kao mama troje djece znam koliko se vrijeme troši na isplaniranju slobodnog vremena cijele obitelji. Vrijeme koje često nemaju. Cilj Djetelina je da znam vrati to vrijeme, jer možemo cijelu ponudu aktivnosti naći na jednom mjestu.

Želimo olakšati planiranje slobodnog vremena cijele obitelj

Glavni Cilj Djetelina.hr je olakšati planiranje slobodnog vremena cijele obiteli u Hrvatskoj. Znamo koliko vrijeme se troši na to. Stalno radim na poboljšanje tražilica, tako da bude što korisnija i da što više vremena ušteti.

Registar mjesta za obitelji izlet

Tražite samo nabliže igralište ili planirajte cijelodnevni izlet s obiteljem? Ne znate što biste radili jer pada kiša, ili je padao prvi snijeg? Kroz korištenje filteri na Djetelini naći ćete savšreno aktivnost za vas.

Registar za događanja

Na Djetelina.hr se mogu svi upisati koji organiziraju bilo gdje u Hrvatskoj neki događaj koji je zanimljiv i za djecu i to besplatno. Tako da mogu i neki manji događaji dobiti pažnju. 

Registar   Aktivnosti

U Hrvatskoj ima brojnih izvanškolskih aktivnosti, no teško je ih naći. Djetelina nastoji skupljati sve ponudu i skupljati ih na jednom mjesto, tako da brzo nađete ispravnu aktivnost za svoje dijete.

Upoznaj nas :)

Upoznaj team iza Djetelina.hr

Susanne Raguž

Osnivačica Djetelina.hr | Web Developer |  SEO Manager
Bok!
Ja sam Susanne.

Njemica koja se zaljubila u Hrvatsku.

Koja kao Mentorica za SEO pomaže malim poduzetnicima da se njihova web stranica može naći na tražilicama i tako dovede nove klijente.

Mama troje djece i stalno u potraži za nove aktivnosti za cijelu obitelj.

No to je uvijek ukljućio dugotrajna istraživanja, dok se ne nađe nešto što svakome odgovara. A vrijeme je rijetko nešto što roditelj ima.

Zato sam krenula izraditi Djetelina.hr. Djetelina.hr će Vam pomagati, da brže možete pronaći što ćete raditi na vikend, gdje ćete spavati na putovanjima ili u koju izvanškolske aktivnosti djete možete upisati.

Ivana Dedić

Virtualna Asistentica
Ja sam Ivana Dedić, virtualna asistentica za Djetelina.hr.

Kao virtualni asistent pomažem malim poduzetnicima u marketingu i administraciji kako bi uštedjeli vrijeme i povećali produktivnost. Magistra sam ekonomije, smjer marketing i specijalist Internet marketinga i brendiranja s 15+ godina iskustva.

Sa Susanne surađujem od početka poslovanja mog obrta IVANA-VA.
Najprije sam slikala dječja igrališta i potom ih upisivala na web, radila administrativne zadatke a sada radim objave za Instagram i Facebook profile Djeteline.

Uvijek sam tu za Susanne kao desna ruka, za bilo koji savjet i ideju za unapređenje stranice i poslovanja.
Suradnja s Djetelinom me jako veseli jer i sama sam majka te sam puno vremena trošila tražeći kako provesti slobodno vrijeme s djetetom, a Djetelina mi u tome puno pomaže.

Pokazujete svoju ponudu 5400 roditelja

Kao Njemica nije mi hrvatski jezik jaka strana, ali zato sam to bolje u izradi web stranicama 😊

Kad mi se prvo dijete počelo kretat, svugdje sam bila istraživala gdje bi mogla otići s njim i kakve aktivnosti ima u blizini. No jedva sam uspjela saznati nešto. Pomislila sam da uopće ne postoje neke zanimljive ponude.

S vremenom shvatila sam da ima puno ponuda, ali da ih se teško može pronaći. Zato sam napravila Djetelina. Tražilica gdje ponuđači samostalno oglašavaju svoje ponude, a roditelji mogu ih po različitim filterima pretraživati ponude. Tako da što brže nađu savršenu ponudu.

Mjesečno već više od 5000 roditelja koriste Djetelina.hr za planiranje slobodnog vremena :)
Susanne Raguž - Djetelina
menu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram