O Djetelini

Kao mama troje djece znam koliko se vrijeme troลกi na isplaniranju slobodnog vremena cijele obitelji. Vrijeme koje ฤesto nemaju. Cilj Djetelina je da znam vrati to vrijeme, jer moลพemo cijelu ponudu aktivnosti naฤ‡i na jednom mjestu.

Olakลกamo obiteljima planiranje slobodnog vremena

Glavni Cilj Djetelina.hr je olakลกati planiranje slobodnog vremena cijele obiteli u Hrvatskoj. Znamo koliko vrijeme se troลกi na to. Stalno radim na poboljลกanje traลพilica, tako da bude ลกto korisnija i da ลกto viลกe vremena uลกteti.

Registar mjesta za obitelji izlet

Traลพite samo nabliลพe igraliลกte ili planirajte cijelodnevni izlet s obiteljem? Ne znate ลกto biste radili jer pada kiลกa, ili je padao prvi snijeg? Kroz koriลกtenje filteri na Djetelini naฤ‡i ฤ‡ete savลกreno aktivnost za vas.

Registar za dogaฤ‘anja

Na Djetelina.hr se mogu svi upisati koji organiziraju bilo gdje u Hrvatskoj neki dogaฤ‘aj koji je zanimljiv i za djecu i to besplatno. Tako da mogu i neki manji dogaฤ‘aji dobiti paลพnju. 

Registar   Aktivnosti

U Hrvatskoj ima brojnih izvanลกkolskih aktivnosti, no teลกko je ih naฤ‡i. Djetelina nastoji skupljati sve ponudu i skupljati ih na jednom mjesto, tako da brzo naฤ‘ete ispravnu aktivnost za svoje dijete.

Tko stoji iza Djetelina.hr

Upoznaj team

Susanne Raguลพ

Osnivaฤica Djetelina.hr | Web Developer |  SEO Manager
Bok!
Ja sam Susanne.

Njemica koja se zaljubila u Hrvatsku.

Koja kao Mentorica za SEO pomaลพe malim poduzetnicima da se njihova web stranica moลพe naฤ‡i na traลพilicama i tako dovede nove klijente.

Mama troje djece i stalno u potraลพi za nove aktivnosti za cijelu obitelj.

No to je uvijek ukljuฤ‡io dugotrajna istraลพivanja, dok se ne naฤ‘e neลกto ลกto svakome odgovara. A vrijeme je rijetko neลกto ลกto roditelj ima.

Zato sam krenula izraditi Djetelina.hr. Djetelina.hr ฤ‡e Vam pomagati, da brลพe moลพete pronaฤ‡i ลกto ฤ‡ete raditi na vikend, gdje ฤ‡ete spavati na putovanjima ili u koju izvanลกkolske aktivnosti djete moลพete upisati.

Ivana Dediฤ‡

Virtualna Asistentica
Ja sam Ivana Dediฤ‡, virtualna asistentica za Djetelina.hr.

Kao virtualni asistent pomaลพem malim poduzetnicima u marketingu i administraciji kako bi uลกtedjeli vrijeme i poveฤ‡ali produktivnost. Magistra sam ekonomije, smjer marketing i specijalist Internet marketinga i brendiranja s 15+ godina iskustva.

Sa Susanne suraฤ‘ujem od poฤetka poslovanja mog obrta IVANA-VA.
Najprije sam slikala djeฤja igraliลกta i potom ih upisivala na web, radila administrativne zadatke a sada radim objave za Instagram i Facebook profile Djeteline.

Uvijek sam tu za Susanne kao desna ruka, za bilo koji savjet i ideju za unapreฤ‘enje stranice i poslovanja.
Suradnja s Djetelinom me jako veseli jer i sama sam majka te sam puno vremena troลกila traลพeฤ‡i kako provesti slobodno vrijeme s djetetom, a Djetelina mi u tome puno pomaลพe.

Novosti o Djetelina.hr

19. svibnja 2024
Djetelina.hr na Dobro jutro Hrvatska

โ€œRing ringโ€ โ€œRing ringโ€ Gledam nepoznati broj na mobitelu. Da se javim... โ€œRing ringโ€ โ€œRing ringโ€ Moลพda je to Telemach ili A1 i ลพele mi opet prodati neki novi ugovor. Ne da mi se s njima priฤati. "Ring ringโ€ Muลพ me gleda: โ€œDaj, javi se viลกe, Suzy.โ€ Dobro, okej... Javit ฤ‡u se... Ja: โ€œDobar danโ€ […]

Read More
15. prosinca 2022
Zaลกto se traลพilica zove "Djetelina"

Znaลก li zaลกto sam traลพilica nazvala "Djetelina"? U trenutku kad sam se premiลกljala da li trebam otvoriti firmu ili ne, naลกla sam svoju prvu i, za sad, jedinu djetelinu s ฤetiri lista. Ti je bio znak za mene. I nekoliko dana nakon, otvorila sam firmu i nazvala je Djetelina.ย ย . A kad sam odluฤila pokrenuti traลพilicu […]

Read More

Sponzor

Nudite li neลกto zanimljivo za roditelji?

Upiลกite svoju ponudu i predstavite je viลกe od 7000 roditelja.
Novi Upis
menu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram