Što želite upisati?

Izaberite u kojoj od naših 4 kategorija pripadate i objavite svoju ponudu.  Veselimo se svakoj objavi i ako treba pomoć slobodno nas kontaktirajte na Djetelina.hr

Atrakcija ili zanimljivost

Imate li bazen, igralište, igraonicu, izletište, tematski park, knjižnicu, kazalište, koncertna dvoranu, restoran, stazu za planinarenje, klizalište, lunapark, cirkus?
Napišite objavu

Događaj

Organizirate li radionice, festival za djecu, dane kvarta, izložbu za cijelu obitelji, koncert za djecu, predstavu za djecu, tu možete upisati sve što se održava u nekom fiksnom terminu ?
Napišite objavu

Organizator Izvanškolskih

aktivnosti

Nudite li izvanškolske aktivnosti, kao što su tečajevi, programi, sportske aktivnosti, kampovi?
Napišite objavu

Obiteljski smještaj

Nudite smještaj koji je prilagođen obiteljima? Imate hotel, apartman, kuću za odmor ili kamp sa sadržajem za obitelji kao što su igralište, igračke, animacija, zaštita za utičnice, namještaj za djec
Napišite objavu

Pokazujete svoju ponudu 5200 roditelja

Djetelina.hr bilježi mjesečno 15.000 klikova od strane 5200 pojedinačnih osoba. To su mjesečno 5200 osobe, koje pokušavaju saznati kamo bi mogli otići sa svojom djecom.

Djetelina.hr je podijeljeno u 4 kategorije: kamo ići s djecom, događanja za djecu, organizatori izvanškolskih aktivnosti,  i obiteljski smještaj.

Ako imate savršenu ponudu za te roditelje, stisnite "Nova objava" ispunite obrazac i pošaljite ga. Roditelji jedva čekaju vidjeti što se im sve nudi :)
menu
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram